JisonProdukter AB
Återförsäljare
Logga in >>
Ny kund >>
 English  Svenska

E-juice Hangsen VG 70% Strawberrry 12mg

 E-juice Hangsen VG 70% Strawberrry 12mg
Artikelnummer: 5639000262
Pris: 59,00 kr

Innehåll : 10 ml

12 mg NIKOTIN
 
   Till dig som har rökt mindre än 10 cigaretter om dagen .  

Smak: Jordgubb     Du kommer uppleva en ren och frisk söt smak av mogna jordgubbar med denna smakvariant.

E-juice till Mods och E-cigaretter från Hangsen . E-juice innehåller utöver det naturliga nikotinet också naturliga aromer, glycerol, propylenglykol och vatten. Helt enkelt vanliga arom och tillsättningsämnen. Alla våra E-juice produceras och tillverkas i kliniskt rena laboratorier, för din säkerhet som användare.

E-juice med 70% VG   Mycket mer ånga – lite mindre Throat-Hit

I denna kategori hittar du en rad olika smakvarianter. E-juicen innehåller 70% vegetabilisk glycerin, vilket vi förkortar till VG. De resterande 30% i e-juicen består av propylenglycol, vilket förkortas till PG. Vegetabilisk glycerin är det som ger dig ånga när du röker en e-cigarett. Det vill säga att ju mer vegetabilisk glycerin det är i e-juicen desto mer ånga får du. Omvänt är det så att ju mer propylenglycol det är i e-juicen desto större throat-hit får du. Throat-hit är begreppet för rivandet man upplever i halsen när man inhalerar från en e-cigarett. . Om du röker Mods rekomenderar vi att du väljer E-juice med högre VG ( 70% ) för att inte få för mycket ”throat-hit” .

70/30 fördelning av VG/PG – Bra för allergiker

I den här typen av e-vätska finns då en större mängd vegetabilisk glycerin 70% . Det vill säga att du får mer ånga och mindre throat-hit än med en e-juice som innehåller mer PG. Den typen av e-vätska är därmed perfekt för dig som vill undvika throat-hit från din e-cigarett. Det kan också finnas allergiker mot propylenglycol. Det är givetvis en ganska liten grupp av människor, men till den gruppen är e-juice med 70% VG ett bra val för att undvika allergisymptom 

 
  Kunder som har köpt den här produkten köpte också
 E-juice Hangsen VG 70% Menthol 6mg
E-juice Hangsen VG 70% Menthol 6mg
 Bensin-ZIPPO-125 ml  ( x24 )
Bensin-ZIPPO-125 ml ( x24 )
 Askkopp-KULAN Svart
Askkopp-KULAN Svart
 E-juice Hangsen VG 70% Red Cola 6mg
E-juice Hangsen VG 70% Red Cola 6mg
 Askopp-Snurr stripes 11 cm
Askopp-Snurr stripes 11 cm
 Butangas LONDON 300ml (x12)
Butangas LONDON 300ml (x12)