JisonProdukter AB
Återförsäljare
Logga in >>
Ny kund >>
 Svenska  English

E-juice Hangsen VG 70% Fruit MIx 6mg

 E-juice Hangsen VG 70% Fruit MIx 6mg
Artikelnummer: 5639000329
Pris: 59,00 kr

Innehåll : 10 ml

6 mg NIKOTIN
    
Till dig som har rökt mindre än 10 cigaretter om dagen   

Smak: Exotic/Fruktmix  Längtar du till sommaren och smaken av exotiska frukter? Då är detta smak för dig med hög VG.

E-juice till Mods och E-cigaretter från Hangsen . E-juice innehåller utöver det naturliga nikotinet också naturliga aromer, glycerol, propylenglykol och vatten. Helt enkelt vanliga arom och tillsättningsämnen. Alla våra E-juice produceras och tillverkas i kliniskt rena laboratorier, för din säkerhet som användare.

E-juice med 70% VG   Mycket mer ånga – lite mindre Throat-Hit

I denna kategori hittar du en rad olika smakvarianter. E-juicen innehåller 70% vegetabilisk glycerin, vilket vi förkortar till VG. De resterande 30% i e-juicen består av propylenglycol, vilket förkortas till PG. Vegetabilisk glycerin är det som ger dig ånga när du röker en e-cigarett. Det vill säga att ju mer vegetabilisk glycerin det är i e-juicen desto mer ånga får du. Omvänt är det så att ju mer propylenglycol det är i e-juicen desto större throat-hit får du. Throat-hit är begreppet för rivandet man upplever i halsen när man inhalerar från en e-cigarett. . Om du röker Mods rekomenderar vi att du väljer E-juice med högre VG ( 70% ) för att inte få för mycket ”throat-hit” .

70/30 fördelning av VG/PG – Bra för allergiker

I den här typen av e-vätska finns då en större mängd vegetabilisk glycerin 70% . Det vill säga att du får mer ånga och mindre throat-hit än med en e-juice som innehåller mer PG. Den typen av e-vätska är därmed perfekt för dig som vill undvika throat-hit från din e-cigarett. Det kan också finnas allergiker mot propylenglycol. Det är givetvis en ganska liten grupp av människor, men till den gruppen är e-juice med 70% VG ett bra val för att undvika allergisymptom 

 
  Kunder som har köpt den här produkten köpte också
 Pipa-Ratos-NewCity-Polish no WW
Pipa-Ratos-NewCity-Polish no WW
 E-juice Hangsen VG 70% Red Cola 12mg
E-juice Hangsen VG 70% Red Cola 12mg
 Pipverktyg 3 delar metall
Pipverktyg 3 delar metall
 Ratos Pipset med pipfodral
Ratos Pipset med pipfodral
 50st Slimfilter 7mm( för rullning)
50st Slimfilter 7mm( för rullning)
 Piprensare med borst lång 30cm
Piprensare med borst lång 30cm