FRI FRAKT Vid köp över 300kr

Återförsäljare
Logga in >>
Ny kund >>
 English  Svenska

FRI FRAKT Vid köp över 300kr

E-juice Hangsen VG 70% Red Energy 0mg

 E-juice Hangsen VG 70% Red Energy 0mg
Artikelnummer: 5639000252
Pris: 36,00 kr

Innehåll : 10 ml

NIKOTINFRI
   
 Innehåller inget nikotin, bara smak.  

Smak :          Härlig E-juice med söt smak av energidryck.

E-juice till Mods och E-cigaretter från Hangsen . E-juice innehåller utöver det naturliga nikotinet också naturliga aromer, glycerol, propylenglykol och vatten. Helt enkelt vanliga arom och tillsättningsämnen. Alla våra E-juice produceras och tillverkas i kliniskt rena laboratorier, för din säkerhet som användare.

E-juice med 70% VG   Mycket mer ånga – lite mindre Throat-Hit

I denna kategori hittar du en rad olika smakvarianter. E-juicen innehåller 70% vegetabilisk glycerin, vilket vi förkortar till VG. De resterande 30% i e-juicen består av propylenglycol, vilket förkortas till PG. Vegetabilisk glycerin är det som ger dig ånga när du röker en e-cigarett. Det vill säga att ju mer vegetabilisk glycerin det är i e-juicen desto mer ånga får du. Omvänt är det så att ju mer propylenglycol det är i e-juicen desto större throat-hit får du. Throat-hit är begreppet för rivandet man upplever i halsen när man inhalerar från en e-cigarett. . Om du röker Mods rekomenderar vi att du väljer E-juice med högre VG ( 70% ) för att inte få för mycket ”throat-hit” .

70/30 fördelning av VG/PG – Bra för allergiker

I den här typen av e-vätska finns då en större mängd vegetabilisk glycerin 70% . Det vill säga att du får mer ånga och mindre throat-hit än med en e-juice som innehåller mer PG. Den typen av e-vätska är därmed perfekt för dig som vill undvika throat-hit från din e-cigarett. Det kan också finnas allergiker mot propylenglycol. Det är givetvis en ganska liten grupp av människor, men till den gruppen är e-juice med 70% VG ett bra val för att undvika allergisymptom 

 
  Kunder som har köpt den här produkten köpte också
 Pipa Dinkey SPORT 6212 halv böjd
Pipa Dinkey SPORT 6212 halv böjd
 Pipa Dinkey SPORT 6932 böjd
Pipa Dinkey SPORT 6932 böjd
 SK55-01  Tändare-Sarome-Piezo-Silver diamond
SK55-01 Tändare-Sarome-Piezo-Silver diamond
 Bordständare  i Svart Trä
Bordständare i Svart Trä
 Bordständare Carbon
Bordständare Carbon
 Pipa Dinkey SPORT 6412 halv böjd
Pipa Dinkey SPORT 6412 halv böjd